5 TOP šatů "na jedničku", které by neměly chybět ve vašem šatníku

Vybíráte šaty na ples, do divadla nebo na jakoukoliv party? Pokud si zrovna lámete hlavu nad tím, který model vybrat, dáme vám pár tipů. Vybrali jsme 5 TOP šatů, které jsou doslova na dračku. A to nepochybně proto, že jsou nejen krásné a trendy, ale také za super ceny. Posuďte samy.

1. Námořnicky modré krajkové šaty

Tmavě modrá barva je nepochybně vysoce elegantní, a hlavně se hodí ke každé příležitosti. Jestliže už vás nebaví černá, ale nechcete se pouštět do výraznějších odstínů, pak bude tento model naprosto ideální. Krajkové šaty využijete zejména k vysoce společenské události. Pokud se chystáte na ples, nebo třeba do Národního divadla, pak vězte, že tento model bude naprosto TOP. Výstřih je zdobený krajkou, která je mimochodem stále v módě. A co jistě oceníte, je, že jsou v oblasti prsou vypolstrované. Nemusíte tedy nosit podprsenku. Šifon a krajka, to je zkrátka sázka na jistotu. Udělejte si radost pěknými šaty, které jsou nadčasové.

Modré šaty s krajkou

2. Elegantní námořnicky modré večerní šaty s tříčtvrtečními rukávy

Jako druhé nejprodávanější šaty u nás jsou tyto modré večerní se tříčtvrtečními rukávy. Námořnická modř je v oblibě, o tom není pochyb. Výhodou této barvy je, že sluší opravdu každému. Navíc působí decentně a elegantně. Večerní šaty jsou ušité ze saténu a zdobené opět krajkou. Skvělá kombinace vysoce kvalitního a příjemného materiálu vám zajistí komfort. Šaty se navíc nemačkají. Můžete v nich vyrazit na večírek, na ples i do divadla. Jsou opravdu krásné a v oblasti ňader opět vypolstrované, takže podprsenku nebudete potřebovat.

Tyto šaty máme i v jiných barvách, například klasické černé.

Elegance v každém detailu

3. Ručně zdobené šaty elegantní bohyně

Která z vás by se nechtěla proměnit v elegantní bohyni? A přitom stačí tak málo, třeba zvolit tyto šaty, a máte vyhráno. Ručně zdobené šaty jsou propracované do nejmenšího detailu. Černé třpytivé šaty úžasně lichotí postavě, navíc jsou pohodlné a jedním slovem krásné. Mimochodem, třpytky patří nejen k vánočnímu času, ale také mezi trendy roku 2019.

V těchto šatech se proměníte v bohyni

4. Vínové šaty s peplum živůtkem

Peplum – další velký hit, který navíc tolik podtrhuje ženskost. Přitom nejde o nic složitého - pouhý volánek umístěný v pase, který pozvedne každý model k dokonalosti. Vínové šaty s peplum živůtkem a s vysokým rozparkem jsou smyslné a velmi slušivé. Jestliže si potrpíte na detaily a modely, které nemá jen tak každý, pak vás tyto šaty jistě nadchnou. A hlavně - vínová barva je smyslnost sama. Staňte se královnou každého večírku. I tyto šaty můžeme jen a jen doporučit. Za nás mají rozhodně 5 hvězdiček.

Vínové sexy šaty

5. Květinové pouzdrové šaty Marisa

Milujete klasiku v podobě pouzdrovek? Což takhle pouzdrové šaty zdobené květinami? Jsou veselé, slušivé, a hlavně s nimi není nikdy nuda. Modré šaty s květinovým vzorem působí mladistvě, svěže a zejména v létě je můžete nosit nejen do společnosti, ale třeba i do práce. Květiny jsou nadčasové a z módy jen tak nevyjdou.

Květiny jsou nesmrtelné


Které šaty se nejvíce líbí vám? A jaké barvě dáváte přednost? Zajděte na náš Facebook a podělte se s námi o váš výběr.