Jaké šaty zvolit na Halloween? Staňte se královnou večírku

Halloween pomalu klepe na dveře. Poslední říjnová noc patří strašidelným maskám a večírkům, které se nesou v duchu tohoto anglosaského svátku. Halloween se u nás v posledních letech těší stále větší pozornosti. A to především proto, že přináší řadu možností, jak si zpříjemnit sychravé podzimní dny.

Tento svátek nejvíce milují děti. My dospělí se však můžeme odreagovat na halloweenské party. Pokud se na nějakou chystáte, budete potřebovat vhodný oděv. A my vám dáme pár tipů!

Nebojte se popustit uzdu své fantazii

Možná si říkáte, že ze sebe nebudete dělat „šaška“ a na nějaké kostýmy se už necítíte. Ale Halloween není pouze o kostýmech. Samozřejmě záleží, jakou akci zvolíte. Pokud půjdete na klasický večírek v duchu společenské události, je třeba zvolit také vhodný oděv, který je trendy a do jisté míry může být i trochu sexy. Samozřejmě barvami, které na Halloweenu nejvíce vzbudí pozornost, jsou jednoznačně černá a červená.

V těchto černých šatech s netopýřími rukávy zazáříte na každé společenské události. Pokud jste pozvaná na halloweenský večírek a je vyžadován společenský oděv, můžete bez obav vsadit na tuto krásnou večerní róbu.

Třpytky k Halloweenu zkrátka patří 

A co třeba tyto červeno-stříbrné jiskřící šaty? Jsou nesmírně elegantní, sexy a vy v nich budete absolutně nepřehlédnutelná.

 


Skvělou službu vám prokážou i  malé černé šaty s volánkem. Hodí se nejen na halloweenský večírek, ale také například do divadla nebo třeba na pracovní večeři.

 

K šatům můžete zvolit například černou škrabošku, která navodí halloweenskou atmosféru. Není třeba žádného přehnaného líčení ani doplňků.

Šaty jako součást kostýmu

Chcete přeci jen mít masku a vytvořit si kostým? Proč ne! K tomu si však můžete pořídit elegantní a sexy outfit, který jednoduše ozvláštníte stylovým účesem, make-upem a případně dalšími doplňky. Což například tyto červené krátké šaty, které lze využít například ke kostýmu čertice nebo sexy upírky?

Pokud chcete na halloweenském večírku skutečně zapůsobit, promyslete si svůj outfit do detailu. Nejen šaty, ale také boty a další doplňky včetně make-upu a stylového účesu můžete promyslet do detailu. A pokud nechcete masku, vsaďte alespoň na výraznější make-up a účes, který vzbudí pozornost. Důležité je obléknout se tak, abyste se v tom cítila příjemně.

Užijte si Halloween na maximum, ať už s dětmi na dětské party, nebo na té dospělácké. A nezapomeňte si udělat radost novými šatičkami.