Jarní trendy 2019, které by neměly uniknout vaší pozornosti

Jaro se hlásí o slovo a to se odráží nejen na naší náladě, ale také v šatníku. Je na čase pomalu uložit do skříně teplé zimní oblečení a provětrat jarní modely. Módní návrháři každý rok přináší nové trendy, které působí svěže a hlavně jarně. Jaké barvy, střihy a doplňky letos dominují?

Pestré barvy to jistí

Vedle pastelových barev, které v jarním šatníku nesmějí chybět, letos vládne zelenkavá a žlutá. Tyto odstíny symbolizují probouzející se přírodu i sluneční paprsky, které nám v zimě tolik chyběly. Jak je kombinovat s ostatními barvami? Žlutá i zelená jsou natolik dominantní, že zbytek modelu už můžete volit v mírnějších spíše neutrálních barvách.

Ve žluté vždy zazáříte.

Zelená je barvou jara. V těchto zavinovacích šatech budete nepřehlédnutelná.

Batikování je zpět

Přestože výrobu batikovaných triček zvládnete hravě doma, nechte se hýčkat pestrou nabídkou batikovaných outfitů, kterých jsou plné pulty. Batikování je opět trendy a letos na jaře hlásí velkolepý návrat. Chcete-li tento outfit ještě více podtrhnout, můžete jej zkombinovat například s denimem či kůží.

Batikované vzory nikdy neomrzí a zvládnete je hravě doma. Zdroj: pinterest.com

Proměňte se v šelmu

Zvířecí motivy patří mezi stálice jarních a letních kolekcí a letos tomu není jinak. Letos se největší oblibě těší elegantní leopardí vzor. Zvířecí potisk se může objevit na šatech, sukních, saku, bundě, ale i doplňcích. Opět platí, že méně je více. Stačí pouze jeden dominantní kousek a zbytek už volte ve střídmějších barvách. Nekombinujte raději více vzorů najednou, nepůsobí to pěkně.

Minimalismu odzvonilo

Pokud jste si oblíbily minimalismus, budete letos patrně trochu zklamané. Pulty obchodů s oblečením ovládly třásně a peří. Pro někoho trochu extravagantní, pro jiné přesně to, co v módě chybělo. Nyní se hravost nosí se na topech, šatech, sukních a skvěle se hodí také na večírky, oslavy i módní přehlídky.

Minimalismus už není IN. Zdroj: pinterest.com

Overal s páskem podtrhne vaši ženskost

Oblíbila jste si overaly? Pak vězte, že i letos na jaře (a patrně i v létě) si jich užijete do sytosti. V případě overalu doporučujeme zvolit mírnější barvy, ideálně například hnědou nebo béžovou. Overal je sám o sobě velmi výrazný. A nezapomeňte na stylový pásek, který zvýrazní pas a „rozbije“ příliš velkou plochu oblečení. Overaly jsou trendy, a navíc vám usnadní rozhodování, jak nakombinovat outfit.

Doplňky, na kterých záleží

Nezapomínáme na doplňky, se kterými si můžeme vyhrát dle libosti. Letos budou velmi oblíbené mašle, mašličky či jakékoliv vázaní. Dalším zajímavým doplňkem, který oceníte zejména až vysvitne sluníčko, je velký klobouk. Nejenže vás ochrání před slunečními paprsky, ale navíc vám bude slušet.

Květinové potisky k jaru patří.

Možná už jste zaznamenaly, jak to v obchodech s módou doslova rozkvetlo. Barvy, květované a další potisky, rozevlátost, lehkost, to jsou jarní outfity pro letošní sezónu. Vybírat můžete i u nás. Neustále pro vás připravujeme nové šaty, ve kterých budete vždycky jedinečná.

Už jste si koupila nový jarní outfit? A jaký?

Malé bílé letí v roce 2019 obecně.

Nebát se být vidět.

Šaty s třásněmi jako stvořené pro jaro 2019