Nelibé zkušenosti s online nákupy? Máme je taky. Proto šijeme na míru i možnosti platby.

Nemůžete se dočkat, až si poprvé obléknete luxusní materiál, který se ještě ke všemu honosí titulem jedinečné šaty v českém prostředí? Kéž by to šlo... mít je už dnes... a předvést sama sebe před zrcadlem. Nebo rovnou před zrakem zvídavých mužských očí. Máme dobrou zprávu. Nejen, že u nás nakoupíte raz-dva, ale dokonce nemusíte mít prostředky. Jak je to možné? Čtěte dále.

NÁKUP JAKO V KRAJKÁCH

Vaše nedočkavost pracuje, a proto vás nechceme zdržovat zbytečnými manévry. Vše může proběhnout tak hladce, jako když se sklouznete po hebkém saténu. Nezbytná je ovšem i preciznost, a to právě taková, jakou najdete u zhotovování poctivých krajek.

NAČ NA TO CHODIT SLOŽITĚ

Vyberte si ideální možnost platby ušitou vám na míru. Někdo volí svižnější způsob nákupu, jiný si rád popovídá s prodejcem tak, jako to bývávalo za starých časů. 

 

 

Zrovna nemáte peníze. A ty šaty jsou fakt boží. Máme řešení

Klasická situace. Potřebujete šaty na tento víkend a hotovost vám dorazí až příští čtvrtek. Tak přesně tyhle problémy jsou v dnešní době jak z pravěku. Díky službě Twisto si můžete šaty objednat okamžitě a Twisto zaplatí za vás! Platbu provede ve chvíli, kdy si zboží vyzvednete. (Všimněte si, že zde mizí riziko nákupu na nedůvěryhodných eshopech, které si nechají zaplatit a "skutek-utek".) Stále pro vás platí lhůta 14 dnů na možnost vrácení zboží. Veškeré transakce jsou navíc bezúročné. V Twisto říkají prosté: "Platby jako mávnutím ruky!"

Online nákupy jsou fajn, ale osobní kontakt je osobní kontakt

Přiznáváme, že dnešní rychlá doba nemusí vyhovovat každému. Proto pro vás připravujeme možnost, kdy za námi budete moci přijet osobně. Při osobním předáníHostivaři vás uvítáme s otevřenou náručí a navíc vás překvapíme vlastním terminálem.

Platba z domácího pohodlí

Pro ty, které volí svižnější tempo a rády si nechají čas na svou rodinu, zájmy nebo třeba na vzdělávání, máme pochopení. Nabízíme hned dvě možnosti rychlé online platby:

  • Online platbu a platbu kartou

  • Bank transfer bankovní převod

Dejte na rychlost a poctivost z pohodlí domova. Podpora veškerých platebních karet na českém trhu. 

RYCHLÉ SHRNUTÍ

Zaplatit mohu: osobně v Hostivaři nebo klasickou dobírkou. Pokud volím svižnost a pohodlí, mohu si vybrat online metody:

  1. Twisto (a to i v případě, že nemám peníze na účtu nebo přílišnou důvěru)
  2. Online platbu a platbu kartou
  3. Bank transfer bankovní převod

Je to jednodušší než si zkrátit šaty!:-)

Byl pro vás tento článek užitečný? Navštivte náš blog. Je utkaný ze samých skvělých článků.