5 důvodů, proč jako dárek pro partnerku pořídit šaty

Chcete pro svou partnerku vánoční dárek, který ji ohromí, a zároveň nechcete trávit hodiny ve frontách a doufat ve vysvobození z nekonečných davů? Nedivíme se. A co řeknete na to, že ideálním vánoční dárkem jsou právě šaty? Nabízíme hned 5 pádných důvodů.

1. Ženy si velmi dobře pamatují

Vánoční dárek v podobě šatů bude pro ženu něčím, co jako muž na první pohled nemusíte vidět. Zkuste si představit to, jak po letech vzpomíná, že si je rozbalila pod stromečkem a vy jste byl tvůrcem onoho okamžiku. „To byly krásné Vánoce tenkrát...“ bude ještě po mnoho let rezonovat v jejím srdci. V dlouhodobém vztahu jsou tyto „drobnosti“ nosnými pilíři.

2. Každý muž chce být ten nejlepší

Ve všech dobách na mužích leželo těžké břemeno. Ani tato doba není výjimkou. Pro jedno nestíhají druhé a jejich ženy často meldují, že se nevěnují jim nebo rodině. Přitom nejlepší muži jsou ti, kteří jsou přirozeně zodpovědní, vtipní, uctiví a pozorní. Pozornost a úcta jsou nyní ty, které můžete nenuceně předvést. Ukažte, že jste si dali na výběru záležet a že jste nesáhli po prvním hrnečku s nápisem: „Jsi tak jedinečná“. Šaty, které jsou na českém trhu exkluzivní, nejen že onu jedinečnost podtrhnou, ale přinesou důkaz, že si své partnerky vážíte. Sláva mužům, již disponují touto znalostí!

Když si nevíte rady, vsaďte na šaty, které jsou u nás nejoblíbenější

3. Šaty nejsou bonboniéra ani svíčka

Nemáme nic proti mlsání. Máme rádi romantiku. Ale neuděláme nic s faktem, že bonbony zmizí (většinou navíc bez vašeho včasného zásahu) a svíčka je "jen" věc, která skončí v šuplíku anebo se spotřebuje. Šaty jsou oproti tomu užitečnou a věčnou (vděčnou?) záležitostí, ve které si žena mnohokrát vyrazí.

Zkuste svůj dárek dovést k dokonalosti pomocí slov, že vás čeká společně strávený čas v restauraci, kam si vaše milá může nový kousek obléci. Atmosféra par excelence.

4. Ženy milují, když se podílíte na jejich kráse

Ženy jsou rády, když jim radíte při výběru ošacení nebo u volby nového účesu. Ať už jste v této roli rád, nebo ne (můžeme hádat?), připusťte, že v tuto chvíli platí: Rada za všechny peníze. Ženě dodáte jistotu, v čem se vám nejvíce líbí, a to pouhým slovem. Co potom, když ji nějaký pěkný kousek pořídíte sám od sebe. Vyskočí blahem a bude vědět, že právě taková je jenom vaše.

5. Vánoce by neměly být sobecké, ale...

K tomuto stačí říci pouze jedno: uznejte, že pěkné šaty budou dárkem (i) pro vás:-)

Něžná krása.

 

Pokud jste se právě rozhodli pro šaty, gratulujeme! Vyberte šaty, ve kterých vaši milou už teď "přímo vidíte". Můžete vybírat přímo ze skladu nebo vyčkat 7 dní. Bojíte se, že šaty nebudou sedět? Žádné strachy. Záruka vrácení zboží samozřejmě platí i o Vánoce. Užitečné bude omrknout i návod, jak rychle dárek zabalit.

ŠATY, KTERÉ OBDRŽÍTE DO 7 DNŮ

Vínová sluší každé ženě

Bílé exkluzivní šaty s krajkou

Sametové šaty

Ve swingovém rytmu

Darujte romantické šaty

I slušivá elegance se bude pod stromečkem vyjímat

To není zdaleka vše. Podívejte se na celou nabídku našeho eshopu.

ŠATY, KTERÉ MŮŽEME DODAT IHNED

I skladovek máme spoustu. Podívejte se na celou nabídku.

Skvělá tečka za promyšleným dárkem může být neutrální psaníčko.

Praktické psaníčko.

Věříme, že jsme vám pomohli s výběrem a že o letošní Vánoce zazáříte vy i oči vaší partnerky!

Pokud si nejste jisti, ověřte si naše způsoby (vybrané způsoby:) ohledně možností plateb. Přehled přináší tento článek. Zmiňuje i to, že se službou Twisto nemusíte mít ani finance. Což se leckdy hodí.