Jaký trendy účes zvolit na závěr roku 2018?

Ačkoliv je to skoro neuvěřitelné, pomalu se loučíme s rokem 2018. V závěru roku již tradičně oslavíme Vánoce a poté přichází bujaré silvestrovské oslavy. Patrně už teď víte, kde, jak a s kým strávíte poslední hodiny tohoto roku. Vsaďte při tom na top účes a na oslnivé šaty! Víme, co je právě IN.

Woman Standing in Front of Door

 

Vlny slaví comeback

Možná si ještě vzpomínáte na dnes již trochu úsměvné afroúčesy z 80. let. Tehdy byla trvalá velký hit. V současné době se lokny opět vrací na scénu, ovšem v o dost sofistikovanější podobě. Navíc nemusíte vlasy hned zatěžovat trvalou. Stačí si pořídit kvalitní kulmu nebo natáčky a vytvořit si romantické a vzdušné vlny. Ty pak lze nosit rozpuštěné, nebo vyčesat do elegantního polodrdolu či ohonu. Lokny působí romanticky a také slavnostně. Uděláte v nich dojem nejen o vánočních svátcích, ale také na silvestrovském večírku.

Uhlazený drdol jako symbol elegance a ženskosti

Pokud vám lokny nic neříkají, nevadí. Podle nadcházejících trendů již brzy přestanou být IN rozcuchané drdoly, ale naopak přijdou na řadu ty uhlazené. Do popředí se tak dostává vysoko posazený drdol, který působí velice elegantně a společensky. A navíc jeho tvorba vám nezabere mnoho času.

Náš tip: Chcete mít bohatý a upravený drdol? Kupte si jednoduše výplň (seženete ji v každé drogerii). S touto výplní, která připomíná houbičku na nádobí získáte objemný a krásný drdol, který bude vypadat skvěle.

Oblíbené mikádo aneb v jednoduchosti je krása

Mikádo patří mezi další evergreen, který slaví úspěch. V 90. letech jej nosila snad každá druhá žena. Dnes jej tak často neuvidíte, o to zajímavěji však v tomto účesu budete vypadat. Samozřejmě je třeba počítat, že s mikádem je trochu více práce. Pokud máte hodně jemné vlasy, budete jej muset podtáčet a bez tužidla se neobejdete. Na druhou stranu to stojí za to. Absolutně IN budete v uhlazeném mikádu s ofinou.

 

Cop vám ubere roky

Máte dlouhé vlasy a potřebujete je trochu zkrotit? Jednoduše je zapleťte do copu, ale na straně. Skvěle vypadá ledabylý cop, který je nízko posazený a mohou z něj některé prameny vykukovat. A pokud patříte mezi zručné ženy, vsaďte na francouzský cop. Dobře vytvořený francouzský cop vydrží i druhý den a zejména do společnosti vypadá skvěle.

Woman in Black Tank Top With Braided Hair

 

Elegantní účes, který sama nezvládnete

V následujícím videu se inspirujte elegantními účesy. Některé zvládnete v klidu sama, s jinými možná budete potřebovat pomoci. S trochou trpělivosti si tak snadno a jednoduše vykouzlíte princeznovský drdol, ve kterém můžete vyrazit do společnosti. 

Inspirujte se v tomto videu:

https://youtu.be/79674anrfj8

 

Krásný účes si žádá krásné šaty


Women'S Elegant Round Neck Sleeveless Long Evening Party Dress


Elegantní námořnicky modré večerní šaty s tříčtvrtečními rukávy


Hvězdně třpytivé večerní šaty s flitry

Na co se můžeme těšit v roce 2019?

Obecně lze říci, že trendy se v příštím roce nebudou nikterak výrazně měnit. Kadeřníci apelují na to, že v módě jsou především zdravé a přirozené vlasy. Zajímavostí však je, že rok 2019 dá zelenou krátkým vlasům. Pokud tedy máte své dlouhé kštice už dost a přemýšlíte o změně, budete nadšená. Nosit se bude prakticky vše od chlapeckých rozcuchů, po romantické mikádo nebo lehce zvlněné vlasy po ramena. Absolutním hitem (jakožto i letos)bude klasický „bob“, což je absolutně univerzální účes, který sluší prakticky každé ženě. Přitom se jedná o podstřižené mikádo, které je vzadu na krku poměrně krátké. Vlasy nejsou dlouhé, přesto je tento účes typicky ženský.

 

Jaký účes vás nejvíce zaujal? Věříme, že jste si vybrala ten svůj.

 

Stále přemýšlíte, co k tomu na sebe? Co třeba malé černé? Jejich nadčasovost je zaručená.