Půjčit nebo koupit šaty na prodlouženou?

Prodloužená. To není jen součást tanečních, je to příležitost užít si neopakovatelný večer. Elegance všude okolo, nádherné šaty a snad i tanec s někým speciálním...

Co si budeme povídat, milé slečny (či maminky), na šatech tento večer velmi záleží. Pokud najdete ony speciální šaty, ve kterých se budete cítit sebejistě a nádherně, čeká vás pohádkový večer.

A jak na to? Vyplatí se hledat v půjčovnách, nebo je lepší si šaty rovnou pořídit? Pojďme se nad touto otázkou objektivně zamyslet.


Kde hledat šaty, které z vás udělají královnu večera?

 

Jak to chodí v půjčovnách šatů

Půjčovny nejsou pro každého. Pokud vám vadí nosit šaty, které na sobě měla již řada neznámých lidí (často velmi velká řada), není to šťastné řešení. Ale jestli vás takové věci netrápí, určitě se v půjčovnách dají najít i překrásné kousky.

Počítejte však s tím, že objevit ty pravé šaty chvíli potrvá. Logicky jde v 99 % případů o starší šaty, takže pokud si zakládáte na nejmodernějších trendech, bude hledání ještě náročnější. Připravte se také na zklamání, které přijde ve chvíli, kdy konečně objevíte ty nejkrásnější dokonalé šaty ze všech... a ony vám nebudou. A jinou velikost samozřejmě nemají.

To jsou hlavní nevýhody půjčoven. A výhody? Jsou dvě - prvníje cena a druhá fakt, že vám šaty nebudou zabírat místo ve skříni. (Ačkoliv coje to za výhodu, že? Hodí se asi jen v případě, že máte velmi tučné konto a chcete se pokaždé předvést v jiném modelu.)

A první výhoda, tedy cena, ta vlastně také moc nefunguje.

Když výhoda není výhodou

Cena půjčení šatů se pohybuje kolem dvou tisíc. Někde zaplatíte ještě víc a někde méně, levnější půjčovny však mívají starší a omezenější výběr šatů. Dříve šlo i tak o výhodu, nové večerní šaty nebyly levné. Doby se však mění.

Pokud víte, kde hledat, pak není těžké za cenu půjčovného pořídit rovnou nové šaty. A nemluvíme o žádných jednoduchých levných sukních. Máme na mysli dechberoucí šaty, se kterými skutečně oslníte.

Jsou nádherné, jsou sexy, jsou levné. Černozlaté šaty.

Vypadají jako šaty za pěkných pár tisíc? Ale vůbec ne.


I tyto elegantní a působivé zlaté šaty jsou v podstatě za hubičku

Jaká je vaše představa dokonalých šatů? Jsou elegantní, jednoduché, sexy nebo zcela netradiční a originální? U nás je najdete. A ano, i za tyto skvělé ceny. Objevili jsme totiž fantastické dodavatele, kteří se na našem trhu běžně neobjevují, takže budete navíc  opravdu výjimečná (a ne, nejde o Čínu, jde převážně o americké značky).

Objevte dokonalé šaty, se kterými zazáříte

Prohlédněte si naši kategorii taneční v sekci dlouhé šaty. Nebojte se ale porozhlédnout i jinde - ve společenských šatech, v šatech pro maturitní ples i v dalších kategoriích. Možnosti filtrování šatů v levém sloupci vám pomohou.

Speciálně doporučujeme večerní šaty Ever-Pretty. Jde o americké šaty, jsou kvalitní, elegantní i nápadité, a přitom báječně levné.

Ever-pretty ví, jak vytvořit krásné i levné šaty.

Vyberte si mezi jednoduchými i extravagantními modely. Je to jen na vás.

Co říkáte, chcete mít raději tuhle krásu ve skříni nebo si na jediný večer půjčit šaty, které před vámi měla na sobě stovka žen?

Za nás je to jasnější než facka.

Neváhejte se u nás porozhlédnout a objevit ty pravé okouzlující šaty, se kterými prožijete nezapomenutelné chvíle.

Inspiraci hledejte i zde:

Přejeme šťastný výběr a fantastickou prodlouženou.