Plus size móda aneb šaty v plné kráse

Nechte se okouzlit luxusními modely, do kterých můžete obléci své plné křivky. Už máte dost nabídky Plus Size šatů na českém trhu, která často vypadá spíše jako kolekce sešitých pytlů? Vaše zrcadlo se bude velice podivovat. A nic nedáme za to, že také muži kolem vás.

Nechte se hýčkat originalitou

Módní trendy, kvalitní materiály a ojedinělost na českém trhu. Kochejte se, co vaše oči ráčí! Vyberte šaty přesně podle vašeho gusta anebo zkuste něco, co byste od sebe dříve nečekala. Mile vás to překvapí. Štěstí přeje odvážným a experimenty jsou od toho, aby se dělaly.

  • Budu chodit stále v tom samém.
  • Vyzkouším něco nečekaného. 

Revoluce v PLUS SIZE odívání

Již žádné okoukané modely a nepadnoucí střihy. Toužíme po tom změnit Plus Size módu v Čechách. Dopřát vám dostupnost krásných a kvalitních šatů ve větších velikostech. Ohodnoťte samy tu skvostnou návrhářskou práci.

Luxus…

všude s vámi.

Plus size

Plus Size je poměrně nový termín, který se používá pro oděvy ještě nedávno označované jako “nadměrné velikosti” nebo například “outsize” či “large size” (v Británii). Termín “Plus Size” však získal na oblibě a v současné době se můžeme setkat s řadou módních přehlídek, které se nesou v tomto duchu. Návrháři, kteří se touto módou zabývají, dnes již nejsou žádnou výjimkou. 

Co vám zalichotí

Harmonie a vyváženost

Chcete-li, aby váš outfit vypadal vyváženě, můžete zvolit áčkové šaty. Tyto střihy lichotí každé postavě. Ženy, u nichž je výrazný rozdíl mezi pasem a boky, budou zářit v zavinovacích šatech. A o zaručený úspěch se postarají kardigany neboli otevřené dlouhé svetry, které sluší všem a celkový dojem perfektně doladí.

Ukažte…. ZAVINOVACÍ PLÍSOVANÉ MAXIŠATY

že se nebojíte. Tyhle šaty vám to dovolí.

Oblékání je zábava

Plus Size móda je vynikající pole pro kreativitu. Pohrajte si s barvami i doplňky. Kolekce šatů velikosti 44+ nabízí řadu možností, jak si pohrát s fantazií. 
 

pexels-rdne-stock-project-7240302

 

Styl…

OLIVOVÉ BARDOT ŠATY

díky barvě.

Zvesela

a hravě.

Ideální…

způsob elegance.

Pozor na volné střihy

Ženy s oblými tvary mají často tendenci oblékat se do volných šatů. Když už vsadíte na volný střih, vykompenzujte jej užším živůtkem, rozparkem nebo odhalenými rameny.

Sázka.

Na detail.

Oslavujte svoji sílu a smyslnost

Skvěle fungují také zavinovací šaty či šaty s asymetrickými střihy. O dokonalý dojem se postarají také pouzdrové šaty nebo zmiňované šaty áčkového střihu, které doplníte o pásek. Vsadit můžete i na zajímavé detaily, jako je krajka. A pokud se v šatech necítíte úplně ve své kůži, klidně si přes ně oblékněte praktický cardigan. 

Decentní svůdnost.

S krajkou.

Nebojte se experimentovat se vzory. Obecně platí, že nenápadný vzor umí určité detaily upozadit. Naopak místům, která chcete dát na odiv, můžete přidat šmrnc pomocí výrazných barev a vzorů.

Perfektně vyřešená…

This image has an empty alt attribute; its file name is Å¡at.jpg

…aplikace vzoru.

 

Rady pro plnoštíhlé – co vám bude slušet:

  • zavinovací šaty
  • asymetrické střihy
  • pouzdrové šaty
  • áčkový střih
  • pásek
  • sáčko
  • promyšlené vzory
  • cardigany

Čemu se raději vyhnout:

  • volný střih
  • výrazné vzory nebo barvy na nesprávném místě

 

Je libo…

sklenka červeného?

 

Byl pro vás tento článek inspirativní? Mrkněte na další. Třeba o tom, jak se pozitivně naladit díky barvám.