Do nového roku něco nového – malé radosti pro spokojenější život

Rok 2018 je téměř u konce a mnozí z nás bilancují uplynulý rok. Co se nám povedlo, nepovedlo, a hlavně co všechno bychom rádi v dalším roce stihli. Neříkejme tomu předsevzetí, ale spíše plány. Možná ani nemusíme nic měnit, ale zkrátka obohatit. Možností je tolik a byla by škoda „stát na místě“. Zde je pár inspirativních tipů, jak vstoupit do nového roku „v novém“.

Budu ještě krásnější

Potřebujete už nutně nějakou změnu? Novou barvu vlasů, provětrání šatníku nebo třeba drobný kosmetický zákrok? Udělejte to přesně tak, jak to cítíte. Protože dělat si drobné radosti, to je to nesmírně důležité.

Váháte nad změnou barvy vlasů? Proč ne, nový rok k tomuto kroku přímo vybízí. Navíc nemusíte jít vyloženě z tmavé na blond a naopak. Rok 2019 bude ve znamení přírodních a přirozených barev. Podobně jako letos pofrčí techniky postupného probarvení vlasů, kterými jsou ombre, sombre, babyliss a jiné. Liší se zejména v aplikaci, ale výsledkem jsou vlasy postupně zesvětlené o několik odstínů. Odstín barvy se mění buď od hlavy až po konečky, kdy postupně světlá, nebo se jednotlivé prameny melírují do podobných odstínů. Takto vznikají krásně přirozené barevné kombinace.

A pokud jste se rozhodla jít do větších extrémů, pak jednoznačně vedou odstíny růžové a modré. Je pravda, že v této barvě budete nepřehlédnutelná, ale proč ne. A navíc si k ní můžete pořídit i stylové šaty.

Toužíte být ještě krásnější a udělat si radost malým kosmetickým zákrokem? Není třeba hned podstupovat plastiku. Dnes vám prakticky každý kosmetický salón nabídne jednu z těchto variant. A i když se nejedná o velký zásah, výsledek je obvykle hodně znát.

  • Microblanding obočí – je revoluční metoda ruční techniky permanentního makeupu, kdy za pomoci takzvaného „vláskování“ docílíte přirozeného a hustého obočí, které vydrží. Změna tvaru a barvy obočí je hodně výrazná a většinou velmi pozitivní.
  • Husté řasy, po kterých jste vždy toužila. Jenže takového efektu obvykle nedosáhnete ani s tou nejlepší řasenkou na světě. Velmi populární je metoda zahuštění řas takzvaná řasa na řasu. Je to poměrně šetrné, vydrží to zhruba 5 týdnů a za ten WAU efekt to stojí.
  • Dlouhé a husté vlasy během pár hodin? Zkuste prodloužení a zahuštění. Dlouhé vlasy jsou opravdu IN, ale ne každá z nás má to štěstí. Nechat si vlasy prodloužit je sice trochu dražší, ale výsledek určitě stojí za to. A pokud se vám do toho nechce, můžete si koupit CLIP-IN vlasy, tedy vlasy na skřipci, kterými zahustíte ty své. Bude to příjemná změna.
  • Vyzkoušet můžete také oblíbené bělení zubů, permanentní make-up rtů nebo některou z metod omlazení obličeje na způsob neinvazivního liftingu.

Udělám něco pro sebe

Už dlouho se chystáte začít cvičit, meditovat, chodit do sauny, na masáž nebo třeba na různé terapie? V novém roce je naprosto ideální doba své sny splnit. A doporučuji pořídit rovnou permanentku na cvičení, objednat se hned na masáž nebo přemluvit kamarádku, se kterou budete společně chodit do sauny. Ono je totiž jedno, co zvolíte, důležité je, že vás to psychicky i fyzicky obohatí a dopřejete si příjemnou formu relaxace.

Náš tip: Slyšeli jste o meditaci s názvem Floating? Jedná se o velmi oblíbenou relaxační metodu, která simuluje prostředí Mrtvého moře.

O tom, jak je relaxace důležitá, se dozvídáme ze všech stran. V dnešní uspěchané době je to však alfa a omega toho, abychom se mohli skutečně cítit odpočatě a příjemně. Navíc po vánočním stresu ji budete určitě potřebovat. Relaxace navíc může mít mnoho forem, pro někoho je například skvělý odpočinek běh nebo otužování se.

Obohatím se novými znalostmi

Učíme se celý život, o tom není pochyb. A často doslova prahneme po tom, naučit se nebo dozvědět něco nového. Pokud je cokoliv, co vás zajímá, stačí si najít ten správný kurz, workshop nebo si stáhnout třeba e-book. Nikdy není pozdě začít se učit nový jazyk, zdokonalit se v něčem, co už umíte nebo se naučit úplně něco jiného. Vždyť lidí, kteří se rozhodnou studovat po třicítce, je stále více.

Koupím si něco hezkého na sebe

A to nejlepší a vlastně i nejsnazší nakonec. Koupit si něco nového na sebe nevyžaduje tolik času a vlastně to možná patří k naší běžné rutině. Přesto nás to dokáže vždy skvěle naladit a někdy je to lék na všechny starosti. Tak co třeba nějaké pěkné šaty v našem eshopu? Dělat si (sobě i ostatním) malé i velké radosti je totiž nesmírně důležité. Tak směle do toho.

Námořnické modré šaty 

Modré šaty s puntíky

Dáváte si předsevzetí do nového roku? A jaká? Podělte se o ně s námi.