Čeká vás letos svatba? Představujeme top trendy roku 2019

Jste zasnoubená a v roce 2019 se proměníte v krásnou nevěstu? Úžasné! V takovém případě jistě oceníte každou dobrou radu a inspiraci. Nezapomeňte, že výběr šatů, ale také spodního prádla a doplňků, byste rozhodně neměla podcenit. Protože v tomto případě platí, že na detailech záleží.

Na vlně čistých linií a minimalismu

Je jen na vás, jestli toužíte po načančaných princeznovských šatech, nebo dáte přednost jednoduchosti. Obecně však platí, že v roce 2019 pofrčí romantické modely s jednoduchým zdobením a rozparky. Květinová ozdoba vždy dokonale podtrhne romantický look.

Krása. Šaty od Helen Fontaine, to je sázka na jistotu.

Síla v jednoduchosti.

Květiny k nevěstám zkrátka patří.

Líbí se mi střih, ale nechci bílé šaty

Nejen bílé.

VŠECHNY svatební modely můžete získat v dalších barevných variantách. Vaše vysněné svatební šaty samozřejmě ušijeme v bílé barvě, ale také v odstínu champagne nebo ivory (slonová kost).

Rozparky

Právě rozparky jsou doslova revolučním trendem pro letošní svatební sezónu. Mohou se nacházet uprostřed svatebních šatů, na straně, ale skvěle vypadají i dvojité. Fantazii se meze nekladou. Záleží na vaší odvaze, rozparek může být decentní, i hodně výrazný.

Boho styl svatebních šatů

Také letos bude v oblibě BOHO styl, který plynule pokračuje z předchozích sezón. Jak už název napovídá, jedná se o jednoduché rozevláté šaty, které nejsou příliš zdobené. Nevěsty jsou často bosé a místo drahých šperků je zdobí pouze bižuterie a například květiny ve vlasech. Tyto svatby se často pořádají venku na zahradách, plážích nebo netradičních místech.

Svatba na pláži představuje velkou romantiku.

Jednoduché šaty ideální pro svatbu na pláži nebo kdekoliv v přírodě.

Metalické odlesky

Nechce se vám do klasické bílé a milujete třpyt? Zvolte bílé šaty se třpytivými detaily například ve zlaté nebo stříbrné. Blyštivé kamínky, perličky či flitry působí velmi honosně a vy se budete cítit jako princezna.

Zdobené šaty s lehkým třpytem působí skvostně.

Zlaté aplikace na skvostných šatech pro nevěstu.

Mašle

Velkým hitem letošní sezóny jsou mašle. Čím větší, tím lepší. Mašle představují elegantní doplněk, který dodá i obyčejným šatům neobyčejný design. A navíc působí slavnostně, romanticky a stylově. V neposlední řadě tento doplněk rozhodně podtrhuje ženskost a nevinnost.

Levandulová

Oblíbenou barvou roku 2019 bude nejen pro nevěsty levandulová. Pokud vás nebaví klasika v podobě bílé, nebo chcete své šaty oživit a sladit s kyticí, levandulová bude přesně ta pravá. Nikde není psáno, že svatební šaty musí být bílé nebo krémové. A pokud to navíc není vaše první svatba, rozhodně se nebojte experimentovat.

Svatební šaty v levandulovém odstínu jsou velkým hitem roku 2019.

Spodní prádlo – není vidět, ale dokáže mnoho ovlivnit

Možná si říkáte, že spodní prádlo uvidí „pouze“ váš nastávající. A ten bude pravděpodobně tak unavený, že si ani nevšimne, co máte po šaty. Ale nenechte se mýlit. Na spodním prádle totiž záleží víc, než si myslíte. Ovlivní nejen to, jak se budete celý den cítit, ale dokáže si pohrát i s vaší postavou. A navíc, když už jste jednou za princeznu a máte na sobě krásné šaty, byla by škoda podcenit spodní prádlo, co říkáte?

Podvazek k nevěstě patří.

Do korzetových modelů budete potřebovat samodržící podprsenku bez ramínek. Nezapomeňte na vhodné punčochy a také podvazek, který k nevěstě zkrátka patří. A pokud potřebujete trochu „stáhnout“ bříško, zadeček nebo boky, vsaďte na kvalitní stahovací prádlo.

Fantazii se meze nekladou. Chcete-li být za princeznu, proč ne?

Ať už vyberete jakékoliv šaty, nezapomínejte, že by vám měly perfektně padnout a zároveň být sladěné s tím, jak svatbu pojmete. Věříme, že inspiraci najdete v našem e-shopu Šaty na jedničku, kde pro vás neustále doplňujeme nové modely.

Napište nám, zda vás více zaujaly princeznovské modely, nebo jednoduché a čisté linie.

Možná se vám bude hodit i další článek na blogu.