Co vás nemá...

Je libo soutěž? Inspiraci? A 4 novinky k tomu?

Nejdříve vás asi napadlo: "Á-hele, další mail, kterých mám plnou schránku."

Ale co vás nemá...:-)

Předně vám chceme poděkovat za váš styl nakupování. V době milionu eshopů je to na jedné straně odvaha a na straně druhé, při tolika módních řetězcích, vlastně styl. Věříte, že pro většinu lidí je těžké odolat mít "věci hned"? Vy jste přesto poznali, že v Šaty na jedničku zastáváme chytrý způsob odívání, udržitelný rozvoj a promyšlené vyjadřování sebe sama.  Nákup kvalitního oblečení se v konečném důsledku vyplatí nejen přírodě, ale i vašemu šetření na dovolenou u moře. A to, že je řeč o exkluzivitě šatů na českém trhu, nemusíme zmiňovat, že?

Děda říkával: "Nejsme tak bohatí, abychom nakupovali levně!"

 

Zatím nás nejspíše znáte z klasického nákupu: "Jů, eshop. Hmmm, fakt pěkný šaty. Tak kdepak je košík? Táák a šup! Objednávka. Hotovo.

V pořádku, ale!

Chtějte od nás víc

Chceme si s vámi povídat. Chceme vás znát, chceme vás inspirovat a chceme vás odměňovat. Třeba soutěžemi. Ano, jednu takovou najdete zrovna v tomhle emailu. (Nápověda: dole!)

Chcete znát tajemství?

Chceme vám na sebe prozradit jednu velice zajímavou věc. Dá se tomu jen těžko uvěřit, ale milujeme inspiraci. Nemáme totiž na pažích vytetováno: Jsme lidé s nejvíce nápady na světě. To znamená, že vám rádi předáme inspiraci, ale zároveň jsme těmi, kteří si sami nechají radit od těch, co umí. Často pak vidíme - tomuto eshopu doopravdy záleží na zákazníkovi! A jindy zahlédneme opak...

Šaty na jedničku "jsou o vás"

Aktuální internetová bomba Aboutyou_cz je toho důkazem. Pár slov, že je "něco o vás", dokáže napsat každý. Ale všichni víme, že činy jsou důležitější než slova. A my jsme ve výsledku rádi, že o sobě můžeme říci:

  • naše podpora mluví česky
  • na všechny dotazy reagujeme nejpozději do 48 hodin
  • garance vrácení peněz do 14 dní je pro nás svatá
  • výše ceny po celý proces nákupu je u nás neměnná


Nadto jsme přidali 4 novinky se značkou: POHODLÍ NADEVŠE

  • nyní můžete platit kartou online
  • u vybraných bank můžete platit online převodem
  • v Praze chystáme vyzvednutí v Hostivaři zdarma. Zde budete také moci platit kartou.
  • v Praze chystáme expresní dopravu oblíbených skladovek

 

Jste celí nedočkaví, jak naše inspirace může vypadat? Pokud sledujete náš Facebook, tak určitě víte, že tam se nápadům vůbec nebráníme.

Rádi se ale inspirujeme například v přírodě

PODZIM: Zemitost a vůně


Podzim přišel. Z každičkého lístku cítíte známou opojnou vůni jako z babiččiny zahrady a barvy se začínají proměňovat do zemité sytosti. Odráží v sobě kus dlouhého léta. Stále v sobě nesou ranec síly, díky které i samotní módní návrháři nalézají nekonečnou inspiraci pro tvorbu. 

Různorodost přírody přináší velkou podívanou. Tu pavučina, jinde náruč šípků. Nejkrásnější je procházka lesem v roušce mlhy.

HALLOWEEN: Legrační převlek

S podzimem přichází období, kdy staří Keltové slavili svůj konec roku. Na přenesený svátek do dnešní doby, Dušičky, jistě nezapomínáte, ale co říkáte na tradici Halloween?

Přinášíme tip na super převlek

Pokud se vypravíte na Halloween party, zkuste letos sršet vtipem! Chcete překvapit vaše kamarády? Zaručeně zapůsobí Shrekova velká láska Fiona. Výhoda je, že si můžete zachovat noblesu i ladnost své postavy (ne tak jako u všech těch rozcuchaných čarodějnic!:-). Podívejte se na povedený návod zeleného make-upu. Vybrat si můžete ale i verzi Fiony v "lidské" podobě. Na Halloweena se fantazii meze nekladou.

https://www.youtube.com/watch?v=BMcibitggg8

Šaty jistě využijete i při jiných příležitostech. Tam už půjdete "sama za sebe":-)

 

Aby té inspirace nebylo až příliš, nebudeme vás dále napínat se soutěží. Její pravidla jsou velmi snadná:

SOUTĚŽ

Kupte šaty z eshopu Šaty na jedničku v období 1.10.2018 až 31.12.2018 a poté:

  • se nechte v šatech zachytit na fotografii
  • fotku dejte na Facebook či Instagram
  • označte náš profil (FB, Instagram), fotka musí být veřejná
  • napište k fotografii, co se vám na šatech líbí a proč jste si je koupila.

Výhra

1.1.2019 vylosujeme 3 výherkyně, které oslaví Nový rok ve velkém stylu! Získají vouchery na další nákup v hodnotě 2 000 Kč.

Závěrem

A nyní vás už jen pozveme do našeho blogu, kde se můžete začíst do dalších módních a moderních postřehů.