Jak se šaty vydaly na dovolenou #1

Jak jely šaty na cestu se můžete podívat v našem třídílném seriálu. Kam vyrazily první vybrané a jak obstály? Maxišaty v akci. Pojďme ukázat rozevláté černé šaty krásnému a nekonečnému moři.

Ideální šaty na procházku po pobřeží

Na naší cestě přes Norsko a Švédsko jsme se octli na krásném místě poblíž známého Öresundského mostu. Tento most spojuje Dánsko se Švédskem a auta si po něm mohou zkracovat cestu od roku 2000.

Toho večera jsme si chtěli užít romantické chvíle, odpočinout si po náročných výšlapech v horách a užít si příjemnou večeři. Pohodlné a vzdušné šaty byly jasnou volbou. A nezklamaly.

Být nádherná i na dovolené

Když žena cestuje, nastanou okamžiky, kdy nebude mít tolik možností a času na zušlechťování svého zevnějšku. Ozdobou večera se ale může stát díky krásným šatům, které si v pohodlí domova připraví.

Jak takové šaty zabalit

Asi nebudete mít tolik času na to si šaty prát, žehlit a shánět k nim doplňky. Myslete na to doma. U moře se můžete promenádovat třeba bosa. Pokud ovšem toužíte po krásných fotografiích a večeru v botách na podpatku, bude třeba nezapomenout ani na ně.

Do ruličky

Žehlení šatů doma rovněž nepodceňte. Nám se osvědčilo jejich opatrné srolování do malé ruličky. Vydržely bez újmy tak, jak se doma sbalily.

Šaty k moři

Romantická procházka končící u příjemné večeře vyžaduje příjemné a pohodlné šaty. Přivezte si úžasný suvenýr v podobě krásných fotografií. Za pár let budete nadšená z toho, jak úžasně jste na dovolené vypadala.

„Moje skříň je stovky kilometrů daleko. Přesto se cítím božsky.“

Proč se šaty hodí na cestu:

  • Jsou skladné a lehké,
  • nemačkavé,
  • nádherně vám odhalí záda,
  • ideální na procházku u moře,
  • skvostné do restaurace k přímořské večeři,
  • vypadají netradičně,
  • nepotřebujete k nim žádné šperky,
  • ba dokonce ani podprsenku.

Náš tip: U moře fouká. Jednobarevný šátek nebo přehoz přes ramena oceníte.

Tyhle šaty se projely parádně. A co vaše šaty? Už putují na cestu k vám?