Jak se šaty vydaly na dovolenou #2

Cesta Švédskem byla pestrá. Plavání v jezerech, návštěva měst plných barevných květin, pastviny a lesy. Všudepřítomné červené domky připomínaly měděné doly města Falun, jediného města, kde se ručně vyrábí ona barva, která dřevo švédských domů nejen esteticky upravuje, ale také konzervuje.

Touto tzv. falunskou červení se náš cestovatelský tým ihned inspiroval a sáhl do našich oděvních zásob. Do švédského skanzenu jedině v krásných bavlněných červených šatech!

 

Pohodlí a hezké chvíle ve skanzenu.

Apladalen, building, chair

Samozřejmě. Když půjdete na celodenní výšlap po národním parku, je vhodné sáhnout po kvalitním sportovním oblečení. Za čas ale dostane většina žen chuť vypadat zase na chvíli žensky a elegantně. Ideální čas na šaty. Ideální čas na červeň!

 

Výhoda těchto šatů je, že se k nim hodí sportovní boty, tudíž v nich můžete prošmejdit třeba každičkou půdu tamního skanzenového městečka. Celý den v pohodlí.

Skvěle se budete cítit i ve chvíli, kdy se objevíte v galerii, na hlavní městské třídě nebo v restauraci. Šaty vám dodají šmrnc i energii na další putování.

Bird Painting Wall

 

Proč se tyto šaty hodí na cestu:

  • Šaty jsou z velmi kvalitní látky,
  • jsou zajímavé díky krásnému detailu mašle na zádech,
  • i když nemáte po ruce žehličku, nikdo vám hlavu neukousne,
  • vhodné i ke sportovním botám.

Green Grass Field Near Houses

Líbí se vám náš výběr šatů? Třeba jsou ještě k mání. Mrkněte se.