Přezujte se na jaro. Jaké boty budou IN nejen k šatům

I když to tak zatím úplně nevypadá, jaro je tady v plné kráse a je načase schovat zimní oblečení hluboko do skříně a obléknout jarní outfity. K jarním lehkým šatům a sukním je třeba zvolit také vhodnou obuv. Toto období je zrádné v tom, že rána jsou velmi chladná a odpoledne je to i na krátký rukáv. Proto také obuv by měla odpovídat tomuto ročnímu období. Už nemusí být s kožíškem, ale na páskové střevíčky to také ještě není. Je čas začít experimentovat.

Jaro je tady a konečně můžeme obout "lehčí" obuv

Nízké „lehké“ kozačky

Pokud ještě nemáte po zimě kozaček a kotníčkové obuvi dost, můžete je nosit i na jaře. Zvolte však nezateplené kousky, které ochrání nohy před nepřízní počasí (kvalitní kůže nepromokne), ale zároveň se v nich nebudete potit. IN jsou zvířecí potisky, a to nejen na botách, ale také na šatech. Skvěle vypadají nízké kozačky ve vínové, tmavě modré, ale i bílé barvě. Navíc se perfektně hodí k šatům.

Kotníkové kozačky oceníte i na jaře

Jaro plné květin

Květiny k jaru zkrátka patří a tento potisk se drží na vrcholu oblíbenosti řadu sezón. Letos jsou trendy nejen v podobě potisku, ale také na nášivkách. Květiny můžete mít na šatech, ale také na obuvi. Ale pamatujte, že ke květinové obuvi se hodí jednobarevné šaty a naopak. Kytičky ano, ale nic se nemá přehánět.

Květinová obuv se hodí ke kalhotám i k šatům

Květinové šaty jsou krásné, ale raději k nim obujte jednobarevné boty

Tenisky stále nosíme i k šatům

O tom, že tenisky jsou k šatům povoleny, už nikdo nepochybuje. Samozřejmě je vždy lepší vsadit na jemnější a decentnější variantu, která podtrhne vaši ženskost. Samostatnou kapitolu tvoří modely na platformě se zvýšenou podrážkou, které navíc opticky prodlouží nohy a vypadají skvěle. Mezi novinkami najdete i metalické modely, které se k šatům hodí. A pokud jste této módě nepřišly na chuť, vězte, že je to škoda. Tenisky jsou totiž pohodlné a v kombinaci se šaty a například džínovou bundou navíc působí velmi mladistvě a svěže.

Tenisky k šatům můžete nosit běžně

Dejte eleganci zelenou

Chystáte-li se do práce nebo do společnosti, pak jistě oceníte elegantní jarní obuv. Obout můžete elegantní lodičky do špičky s páskem a uzavřenou špičkou. Doporučujeme vsadit na barvu roku, kterou se stala korálová, která obzvlášť v lesku vypadá skvěle a hodí se k elegantním šatům (jen pozor na slazení barev).

Lodičky do špičky nebo tenisky, obojí trendy

V zelených šatech nejen na jaře zazáříte

Balerínky a mokasíny zajistí pohodlí i eleganci

Baleríny představují skvělou alternativu pro ženy, které neholdují podpatkům a netroufnou si na tenisky k šatům. Balerínky jsou totiž elegantní, slušivé a velmi pohodlné. Navíc působí minimalisticky a perfektně ladí k šatům, sukním, i ke kalhotám. V této obuvi můžete chodit prakticky celé jaro i léto. Mezi nejoblíbenější barvy a potisky patří korálová, květinová nebo jednoduše bílá, která je jemná a romantická. Baleríny můžete bez obav obout i do společnosti (raději jednobarevné).

Baleríny jsou symbolem ženskosti a něhy

Také mokasíny vypadají skvěle a hlavně jsou pohodlné

Buďte originální a svá

Výběr obuvi by se neměl týkat jen módních trendů, ale samozřejmě také toho, v čem se cítíte dobře. Pokud si potrpíte na detaily, pak se v jarních kolekcích skutečně najdete. Originální podpatky, šněrování, výšivky (zejména květinové), peříčka, korálky, transparentní detaily, to vše najdete v kolekcích obuvi pro jaro 2019. Udělejte si radost a k novým šatům pořiďte ještě zbrusu nové boty. Občas je třeba se trochu rozmazlovat.

Nebojte se barev, ty k jaru přeci patří

Už jste si letos koupily nové jarní boty?