Sexy šaty, aneb co je doopravdy svůdné, a kdy už je to moc?

Každá žena touží být alespoň občas sexy. Mnohdy stačí jen zvolit vhodné oblečení, hezky se nalíčit a učesat. Co je ale doopravdy sexy a kdy už můžete působit trochu lacině? Máme pro vás pár tipů, jak dát smyslnosti zelenou a vypadat přitom elegantně a krásně.

Šaty, které podtrhnou váš půvab

Málokteré oblečení vám umožní působit tak svůdně, jako právě šaty. Jsou tím pravým, čím ohromíte muže. Když si obléknete ty správné sexy šaty, žádný muž neodolá alespoň pohledu. Někdy se však stává, že ve snaze vypadat sexy působí žena trochu lacině. Vykukující spodní prádlo, příliš krátká sukně, nebo přehnaně hluboký výstřih, to není to pravé ořechové. Muži mají potřebu ženy dobývat, a proto platí, že nejvíce sexy budete tehdy, pokud vsadíte na rafinované střihy a hru s detaily.

Ve snaze být sexy za každou cenu můžete působit spíše lacině

Místo klasické minisukně mnohem více polechtáte mužskou fantazii, když si obléknete sukni v délce těsně pod kolena. Pokud chcete ještě trochu přidat, zvolte sukni s rozparkem (decentním).

Rozparek a odhalené rameno působí neobyčejně smyslně

Pro vyzdvižení vaší smyslnosti skvěle poslouží náhrdelníky do výstřihu, které pozornost přitáhnou lépe než příliš hluboký výstřih.

A nezapomínejte také na obuv s vysokým podpatkem. Protože podpatky nejenže prodlouží vaše nohy, ale také je opticky zúží. Zlepší držení vašeho těla a do třetice podpoří křivky postavy. Podpatky jsou zkrátka sexy. Jestliže podpatky nenosíte, je nejvyšší čas začít. Zpočátku vás budou bolet nohy, ale chce to cvik. Po čase si na ně zvyknete a zvládnete i tolik obávané lodičky na jehlách.

Mrkněte na rady, jak natrénovat mistrnou chůzi na podpatcích.

Odhalené spodní prádlo ano, ale velmi opatrně

Nejvíce sexy barva? Jednoznačně červená

Zeptáte-li se muže, jaká barva mu na ženě připadá nejvíce sexy, většinou odpoví červená. Není divu, červená je symbolem smyslnosti, elegance i ženskosti. A stejně jako rudé spodní prádlo, tak i šaty v této barvě ženám nesmírně sluší.

Červená je svůdná

Na tom se shodují i psychologové, podle nichž červená symbolizuje odvahu, obětování, hřích, vášeň a sexualitu. Ovšem vyjma červené je velmi smyslná i černá, která je hned v závěsu.

Červená symbolizuje ženskost

Výběr šatů podle ňader a pozadí

Abyste byla v šatech skutečně sexy, měly by vám dobře padnout, zvýrazňovat přednosti, a naopak potlačovat určité nedostatky. Zní to složitě, ale důkladně poznáte svou postavu, výběr střihu bude snazší.

Chcete-li být sexy, můžete vsadit i na tyto krásné šaty

Každá žena má určitou část těla, kterou se ráda pochlubí. Ať jsou to ňadra, nohy, boky či zadeček. A přesně v této oblasti by měly být šaty nejvíce přiléhavé či lehce něco málo odhalit. Navíc pokud jste nespokojená s větším bříškem nebo zadečkem, pomůže stahovací spodní prádlo.

Sexy ano, ale ne za každou cenu

Pamatujte, že být sexy můžete i ve zdánlivě obyčejných šatech. Záleží na tom, jak se v nich budete cítit a jak je budete umět nosit. Netlačte na pilu a vybírejte oblečení především tak, abyste se v něm cítila dobře. Inspiraci smyslných, elegantních a hlavně pohodlných šatů najdete u nás. Šaty na jedničku z vás udělají jedničku, ať už jste kdekoliv.

V jednoduchosti je krása a sexappeal

Už jste si letos koupila nové šaty?