Bujné poprsí rychle a bez operace? Vsaďte na to pravé spodní prádlo

Správná podprsenka může změnit všechno. A naopak. Bohužel, málokterá žena řekne, že je 100% spokojená se svými ňadry (a přitom je to často zcela zbytečné). Naštěstí existuje nepřeberný výběr spodního prádla, který umožňuje zázraky. Naneštěstí musíte o to více hledat a zkoušet. Spodní prádlo vám zvýší sebevědomí, stačí jen umět vybrat takové, které bude lichotit právě vaší postavě.

Véčkové výstřihy jsou oblíbené

Co dokáží podprsenky?

Prsa patří mezi silné ženské zbraně, stejně jako výstřihy. Dokáží zvednout sebevědomí, přitáhnout pozornost i dotáhnout outfit k dokonalosti. Díky kvalitním střihům podprsenek může mít každá žena pevná a kulatá ňadra, která budou ozdobou každého výstřihu.

Pozor na nesprávnou velikost obvodu a košíčku

Green, Grass, Laundry, Bra, Underwear, Mountain

Revoluci ve světě push-up podprsenek způsobila novinka Triple push-up, která dokáže prsa ještě více zvednout a zvětšit objem. Kouzlo tkví ve speciální výztuži ze tří pěnových polštářků.

Tipy pro menší prsa

I když máte menší ňadra, nemusíte se vzdávat šatů a topů s výstřihem. Důležité je zaměřit se nejen na samotný střih prádla, ale také barvu a materiál.

Základem je vybrat správnou velikost. Myslete na to, že označení velikosti košíčku a obvodu může být u každé značky trochu odlišné. Proto je vždy důležité změřit si obvod prsou, ale také pod prsy a v pase. Velmi často si ženy kupují špatnou velikost v domnění, že jednoduše stačí ramínka i obvod stáhnout a bude vše v pořádku. Jakmile však košíčky nesedí „jako ulité“, výsledný efekt nebude pěkný a nebudete se ve spodním prádle cítit komfortně.

Pokud máte prsa menší, a ještě potřebujete vytvořit hezký tvar, pak sáhněte po push-up podprsence. Push-upky se staly v 90. letech doslova fenoménem a jejich sláva stále trvá. Mnoho žen nedá na vyztužené a tvarující podprsenky dopustit. Push-upky doplnily ještě takzvané gelové podprsenky, které vykouzlí dekolt snů a vytvoří krásné a pevné poprsí.

Samodržící podprsenky do asymetrických šatů

V létě oceníte šaty bez ramínek nebo s hlubokým výstřihem v zadní části. V takovém případě se vyplatí být buď bez podprsenky, nebo zvolit samodržící. Samodržící podprsenka by ve vašem šatníku neměla chybět, protože pod šaty i letní topy vypadá perfektně. Nikde nevykukuje a dodá prsům plný a oblý tvar. Také v této oblasti je nespočet možností. Můžete využít silikonová ramínka, nalepovací podprsenku nebo stahovací.

Jak vybrat u velkých prsou?

Nenechte se mýlit, ženy s velkými prsy může trápit nepříliš ideální tvar a také bolesti zad. I zde pomůže správné spodní prádlo. U objemného poprsí bychom měly vybírat podprsenku s širšími ramínky, které poskytnou dostatečnou oporu. Stejně tak důležitý je košíček, který by měl být vyztužený kosticemi. Kostice pomáhají dodat prsům hezky zakulacený tvar, který vypadá ve výstřihu moc pěkně.

Náš tip: Pokud sháníte podprsenku do šatů, dejte přednost hladkému materiálu a tělové barvě, která je nenápadná. Ideální je také bezešvé spodní prádlo, které oceníte pod přiléhavými šaty.

Krásný tvar prsou může mít každá žena

Řešením mohou být i samotné šaty

Geniálním způsobem, jak se cítit skvěle, je vyrazit bez podprsenky a mít takové šaty, které to ustojí. Člověk by si snad myslel, že je šijí ženy. V našem e-shopu takové modely milujeme. 

Živůtek uzpůsobený tak, že nemusíte mít podprsenku

Podšívka, která umí zázraky

Šikovné vypodložení zaručí pohodlné nošení

I tyto šaty disponují moderní podšívkou

Časté chyby při výběru podprsenky

  • Nesedí obvod hrudníku,
  • špatná velikost košíčku,
  • tvar košíčku – každé ženě sedí jiný tvar,
  • typ podprsenky.

Pokud se vám dnešní článek líbil a využijete jeho rady, bude nás to nesmírně těšit. Dále se můžete podívat třeba na to, jaké existují druhy výstřihů.

 

Hluboký výstřih působí smyslně

Tým Šatynajedničku.cz