Letní doplňky, na které byste neměly zapomenout

Léto je v plném proudu a pokud přemýšlíte nad tím, jaké doplňky jsou IN, máme pro vás pár tipů. Doplňky jsou totiž velmi důležité a dotáhnou každý outfit k dokonalosti. Bez kterých doplňků by léto nebylo to pravé ořechové?

Klobouky, kšiltovky a šátky – chrání a sluší

Nejen jako ochrana proti slunci, ale také jako vkusný doplněk poslouží klobouk. Originální slamáček můžete nasadit k šatům, ke kraťasům i k plavkám. Slamáky se vyrábí v různých designech, takže můžete zvolit například širák nebo klobouk v pánském stylu. V módě jsou jak pánské slamáky, tak hodně zdobené dámské verze (například mašlí či mušlemi). Výhodou slamáku je vysoká prodyšnost. Perfektně poslouží i v těch největších parnech.

Kšiltovku v létě oceníte na sportovní aktivity. Když slunce pálí, je pokrývka hlavy prakticky nezbytná. Pořiďte si kšiltovku z prodyšného materiálu, ve které se nebudete potit.

Skvělým pomocníkem mohou být také šátky do vlasů, které se hodí hlavně k letním šatům. Šátek můžete uvázat do vlasů, ale také na krk nebo jej přivázat na kabelku. Je to velmi originální letní doplněk, který vás bude bavit.

Bižuterie i pro náročné

Zapomenout byste neměly také na bižuterii, která v létě vynikne nejvíce. Zaměřit se můžete nejen na výrazné visací náušnice a originální náramky se střapci, květinami nebo tvary mořských živočichů. Nebojte se v létě sáhnout po výraznějších kouscích. Letos zkrátka minimalismu odzvonilo. Frčí uvolněnost, vzory, boho styl a rozevlátost.

Čelenky udrží vlasy z čela

Návrháři si letos oblíbili čelenky do vlasů, které v kolekcích jaro/léto 2019 nesmí chybět. Čelenka kromě estetické stránky plní také praktickou roli, protože vám pomůže udržet vlasy na místě. To v horkém počasí velice oceníte. Hodit se bude i na dovolené, kde zkrotí lokny, zajistí pohodlí a ještě bude neuvěřitelně smyslná a trendy. Nebojte se výraznějších čelenek, například žluté, zelené nebo s kytičkami.

[caption id="attachment_3201" align="aligncenter" width="293"] Zdroj: Pinterest.com[/caption]

Ledvinky opět na scéně

Ledvinky se opět vrátily do módy. Doplněk, který slavil velký úspěch v 90. letech minulého století, je tu zpět, zato v novém kabátě. Ledvinky plní funkci kabelek i batůžků. Představují ideální doplněk na dovolenou i výlety. Módní návrháři přináší skutečně trendy kousky plné barev a zdobení, se kterými nuda rozhodně nebude. A můžete je v klidu obléknout k šatům do práce.

Bez slunečních brýlí ani ránu

Sluneční brýle jsou v létě doslova nutnost. Chrání oči a jsou těmi nejoblíbenějšími letními doplňky. Pokud právě přemýšlíte, jaké zakoupit, můžete vsadit na plastové obroučky, které se staly velmi populárními. Barevné obroučky jsou zábavné a k létu se hodí. Však ne každému sluší. Pokud zůstáváte u klasiky, pak zvolte alespoň zrcadlovky.

Náš tip: Na dovolenou k moři si zabalte raději dvoje sluneční brýle. Bez tohoto doplňku se skutečně neobejdete a jsou stejně důležité jako plavky.

Nezapomeňte ani na krásné nové letní šatičky, třeba tyto:

[caption id="attachment_3110" align="aligncenter" width="768"] Krásné letní šaty jsou MUST HAVE[/caption]

Bez jakých doplňků se v létě neobejdete vy?