Vánoční večírek, Štědrý den, Silvestr či ples – bez nové róby se zkrátka neobejdete

Pokud jste dosud přemýšlely o koupi nový šatů, ale váháte, protože nemáte možnost je využít, nastal ten pravý čas. Blíží se samé významné okamžiky a vězte, že nové šatičky využijete na 100 %. A protože šaty jsou naší doménou, připravili jsme si pro vás tipy na ty, které rozhodně stojí za úvahu.

Bílé šaty nejen pro nevěsty

Říká se, že v jednoduchosti je krása. A v tomto případě to platí dvojnásobně. Bílé šaty připomínají styl boho. Přestože se na první pohled mohou zdát jako šaty pro nevěstu, ve skutečnosti je můžete bez obav obléknout na večírek i na ples. Krajková aplikace v oblasti živůtku je vskutku jedinečná a střih navíc lichotí každé postavě. Jako éterická víla, co říkáte?

Šaty s flitry jsou na slavnostní chvíle jako dělané

Šaty s flitry se perfektně hodí k příležitosti Vánoc, oslav nového roku, ale také na ples. Šaty, které jsme vybrali, působí mimořádně slavnostně a navíc vám zajistí třpyt i pozornost ostatních. A to nejen díky lesku, ale také pro dlouhý rozparek i hlubší výstřih. Tento model vám zajistí obdiv i zvýší sebevědomí. Zaručujeme, že jsou nádherné a jedinečné.

Šaty pro plnější postavu

Nejste se svou postavou zcela spokojena a hledáte šaty, které jí budou lichotit? Našla jste ten správný model. Tyto šaty bez rukávů s výstřihem do V a jemným řasením ve spodní části lichotí každé postavě, a to především s plnějšími tvary. Šaty dokonale podtrhnou vaši ženskost. Ideální k jakékoliv společenské události.

Šaty v námořnickém stylu

Námořnický styl je stále velmi oblíbený. Tyto šaty jsou toho důkazem. Dlouhé modré šaty s krajkovými rukávy prodlouží siluetu a působí mimořádně elegantně. Díky pásku umístěnému v pase zvýrazňují ženské přednosti. Materiál přilne k tělu a stane se vaší druhou kůží. Tyto šaty navíc můžete využít také do divadla a k mnoha dalším příležitostem. 

Šaty na ples i na léto

Chcete se proměnit v bohyni? V těchto šatech se vám to zcela jistě podaří. Jsou mimořádně smyslné a vytváří dekolt snů. Volný střih navíc elegantně zakrývá bříško a boky. Postava tak působí velmi souměrně. Růžovofialkové šaty se sametovým živůtkem jsou zkrátka neodolatelné. Tuto novinku, kterou najdete v našem e-shopu v různých velikostech, můžeme vřele doporučit. Své využití najdou nejen v plesové sezóně, ale také v létě. Příležitost se najde vždycky. 

Společenské šaty pro holčičky a dívky

Myslíme také na malé slečny a princezny. Připravili jsme pro ně pestrou nabídku šatiček, které jim zanechají jen krásné vzpomínky na pohádkové dětství. Například tyto dětské tylové slavnostní šaty zdobené květinami a motýlky jsou naprosto kouzelné.

Vánoce už doslova klepou na dveře. I když máte nyní práce nad hlavu, zastavte se a udělejte si čas sama na sebe. Možná to zní jako klišé, ale zrovna něco pěkného na sebe dokáže hodně pozvednout náladu. Potěšte sebe nebo své blízké novými šaty. Doplnili jsme zásoby a těšíme se na váš nákup. Protože inspirace není nikdy dost. 

Které z těchto šatů vás nejvíce zaujaly?

Mrkněte i na další články, které vytvoří pohodu ve vánočním shonu. Co třeba:

 

Jak na šťastný život.